معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: اتباع غیرایرانی ۹ ماه تا ۳۰ سال جهت انجام واکسیناسیون سرخک به پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت در شهر و روستا مراجعه کنند.

سیامک محبی گفت: بهترین راه مقابله با بیماری سرخک انجام واکسیناسیون و گزارش فوری موارد مشکوک جهت انجام مداخلات بهداشتی توسط کارشناسان مرکز بهداشت است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم می گوید: افرادی که سابقه واکسیناسیون سرخک را از بدو تولد نداشته‌اند و نیز کلیه اتباع غیرایرانی ۹ ماه تا ۳۰ سال بدون توجه به دریافت و یا عدم دریافت واکسن در گذشته جهت انجام واکسیناسیون سرخک به پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت در شهر و روستا مراجعه کنند.

محبی گفت: واکسن سرخک در قالب واکسن سه‌گانه MMR که واکسن ترکیبی علیه بیماری‌های سرخک، سرخجه و اوریون است در ۲ نوبت در سنین ۱۲ و ۱۸ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود لذا از عموم مردم استان خواهشمندیم اگر کودک زیر پنج سال دارند و واکسیناسیون کودکشان به تأخیر افتاده، هرچه سریع‌تر نسبت به تزریق واکسن سرخک اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در خصوص علائم بیماری ویروسی سرخک می گوید: بیماری سرخک که با علائم تب و بثورات جلدی قرمز رنگ ظاهر می‌شود و با علائم تنفسی، سرفه و آب‌ریزش بینی و همچنین قرمزشدن مخاط چشم همراه است، بسیار مسری بوده و از طریق تنفس منتقل می‌شود.

محبی گفت: مبتلایان به سرخک یا کسانی که علائم مشکوک به سرخک دارند باید طی ۴ تا ۹ روز بعد از شروع بثورات پوستی قرمز رنگ در منزل استراحت کنند و در صورت نیاز به خروج از منزل از ماسک تنفسی جراحی استفاده نمایند.

رئیس مرکز بهداشت استان در پایان می گوید: طول مدت بیماری در اطرافیان و نزدیکان، افراد حساس فامیل و خانواده مانند نوزادان، زنان باردار و کسانی که واکسن نزده‌اند اجازه ملاقات با بیمار را ندارند و سایر افراد در صورت تزریق واکسن و رعایت احتیاطات لازم از جمله استفاده از ماسک می‌توانند به مراقبت از بیمار بپردازند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.