رضا فدایی گفت: اکثر مردم استان اصفهان نوبت اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کردند، اما مشکل اصلی ما در باره دُز سوم است که هنوز حدود ۶۰ درصد از افراد واجد شرایط برای دریافت آن اقدام نکردهاند و ما از رسانهها میخواهیم که در این زمینه اطلاع رسانی کنند.
اومی گوید رکورد تزریق روزانه بیش از ۸۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان در سال گذشته ثبت شده است، که در آن برهه زمانی هنوز بیشتر مردم واکسن را دریافت نکرده بودند و برای تزریق آن مراجعه بسیار بالایی داشتیم.
در حال حاضر از بین مراکز تجمیعی واکسیناسیون فقط مرکز پُل شهرستان در اصفهان فعال است و واکسیناسیون در مراکز بهداشت و جامع سلامت در حال انجام است.
فدایی میگوید اختلاف بین استانها در زمینه پوشش واکسیناسیون کرونا در حد صدم و دهم درصد است.
افزایش پوشش واکسیناسیون به این بستگی دارد که افراد واکسن نزده چقدر در امور مختلف مانند مسائل اداری و مسافرت به مشکل برخورد کنند.
در حال حاضر عمده بیماران کرونایی بستری در بیمارستانها از افراد واکسن نزده یا کسانی که واکسیناسیون خود را کامل نکردند، هستند و این موضوع به ضرر خودشان تمام شده است.
مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: واکسیناسیون کرونا برای اتباع خارجی به ویژه افغانستانیهای مقیم استان اصفهان در حال انجام است که اگر اطلاع رسانی مناسبی برای اتباغ افغانستان صورت بگیرد آنها از امور بهداشتی استقبال خوبی میکنند و ما به همه آنها خدمات بهداشتی از جمله واکسیناسیون را ارائه میکنیم.
فدایی معتقد است از ابتدای امسال تاکنون با وجود بررسیها و نمونهگیریهای انجام شده، مورد خاص و مثبت قطعی ابتلا به سُرخک در استان نداشتیم.
بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پوشش واکسیناسیون نوبت اول کل جمعیت استان حدود ۸۶ درصد، نوبت دوم حدود ۷۷ درصد و نوبت سوم حدود ۳۸ درصد است.
پوشش واکسیناسیون نوبت اول کل جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال استان اصفهان، حدود ۸۳ درصد و نوبت دوم حدود ۷۱ درصد و نوبت اول کل جمعیت ۹ تا ۱۱ سال حدود ۱۲ درصد و کل جمعیت ۵ تا ۸ سال حدود ۵ درصد است.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد.
منبع:ایرنا