سرپرست شهرداری نوش آباد گفت: تولید روزانه ۴ تن زباله و بیش از میانگین استاندارد جهانی در شهر نوش آباد مستلزم توجه ویژه تفکیک زباله در مبدا است.

محمد بهفرد در آیین روز جهانی زمین پاک و تجلیل از پاکبان‌ها در دبیرستان شهدای صنایع کرک گفت: تولید روزانه حدود چهار تن زباله در نوش آباد با سرانه هر نفر حدود ۳۰۰ گرم که بالاتر از میانگین استاندارد جهانی است تلاش تمامی شهروندان به ویژه مشارکت دانش‌آموزان برای فرهنگ سازی تفکیک زباله در مبدا را می‌طلبد.

او می‌گوید: حدود ۳۰ درصد از زباله‌ها و پسماند‌های خشک قابل بازیافت است که با تفکیک پسماند در مبدا، علاوه بر کمک به حفظ زمین پاک و کاهش هزینه‌های پاکیزگی شهر به اقتصاد خانواده نیز کمک می‌شود.

به گفته او، استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به جای پاکت‌های نایلونی و ظرف‌های پلاستیکی و تفکیک زباله در مبدا ساده‌ترین راهکار‌های کمک به نظافت شهر، کاهش انواع بیماری و جلوگیری از تحمیل هزینه بیماری به خانواده‌ها در حفظ زمین و حیات پاک است.

سرپرست شهرداری نوش آباد گفت: مناسبت روز جهانی زمین پاک فرصتی برای تجلیل از کسانی است که برای حفظ محیط زیست انسان‌ها تلاش می‌کنند که یکی از این گروه پاکبان‌های زحمتکش هستند.

بهفرد گفت: حدیث امام علی (ع) که فرمود «تقوای الهی را در برابر مردم و شهر‌ها رعایت کنید» نشانه اهمیت حفظ و مراقبت از زمین و محیط زیست در آموزه‌های دینی ما است.

او می‌گوید: پاکیزیگی محیط شهری یکی از وظایف شهرداری‌ها است که با تلاش پاکبان‌ها در سرمای زمستان و گرمای طاقت‌فرسای تابستان انجام می‌شود.

به گفته او، کمترین وظیفه ما برای سپاس از پاکبان ها، کوشش در حفظ پاکیزگی شهر است.

سرپرست شهرداری نوش آباد گفت: نوش آباد شهری با نام و نشان (برند) آیین‌های مذهبی شناخته شده است پس شهروندان با این دیدگاه به نظافت شهر و پاکبان‌هایی کمک کنند که به عنوان خادمان امام حسین (ع) و برای سلامت شیعیان امام علی (ع) در تلاش هستند.

دوم اردیبهشت روزجهانی زمین پاک نامگذاری شده است و امسال به عنوان «سرمایه گذاری در زمین با حذف پلاستیک» نامگذاری شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار