![نخستین مناظره رودرروی جلیلی و پزشکیان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/11/19517238_365.jpg)
نرگس جوزدانی گفت: افرادی که دچار رفلاکس معده هستند، باید چربی مواد غذایی مصرفی خود را کاهش دهند؛ چرا که چربیها دیر هضم هستند و رفلاکس معده را تشدید خواهند کرد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: مبتلایان به رفلاکس معده باید مواد غذایی سرخ کردنی، انواع چیپس ها، نوشابه ها، پفک، لبنیات پرچرب، فلفل، پودر چیلی، مرکبات، شکلات و نوشیدنیهای گازدار به خصوص آب گازدار را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
توصیه میشود که حجم غذای کم به دفعات با چربی کمتر مصرف شود و غذاها بدون روغن یا با روغن کم خورده شوند.
جوزدانی گفت: مصرف برنج، سبزیجاتی مانند بروکلی، موز، طالبی، انواع مغزها و زیتونها به عنوان جایگزین چربی ها، خیار، کاهو، هندوانه و کرفس برای مبتلایان به رفلاکس معده موثر خواهد بود.
روغن زیتون خوبه
زرشک خوبه
غذاهای نفاخ و ادویه ها و ترش رو باید تا بهبودی کم کرد یا تعطیل کرد
غذا با حجم زیاد نباید خورد
3 ساعت قبل از خواب خوردنی ها رو بخورید
استرس رو کاملاً دور کنید
اگر گرما زده نمی شید زنجبیل هم خوبه
سیب زمینی و سیب و موز هم خوب هستند
پونه خوبه ولی نعناع نه