در گفت‌وگو با جوزدانی مطرح شد؛

باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به رفلاکس معده

یک متخصص تغذیه گفت: مبتلایان به رفلاکس معده معمولا به برخی از غذا‌ها با حجم‌های متنوع حساسیت دارند.

نرگس جوزدانی گفت: افرادی که دچار رفلاکس معده هستند، باید چربی مواد غذایی مصرفی خود را کاهش دهند؛ چرا که چربی‌ها دیر هضم هستند و رفلاکس معده را تشدید خواهند کرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: مبتلایان به رفلاکس معده باید مواد غذایی سرخ کردنی، انواع چیپس ها، نوشابه ها، پفک، لبنیات پرچرب، فلفل، پودر چیلی، مرکبات، شکلات و نوشیدنی‌های گازدار به خصوص آب گازدار را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

توصیه می‌شود که حجم غذای کم به دفعات با چربی کمتر مصرف شود و غذا‌ها بدون روغن یا با روغن کم خورده شوند.

جوزدانی گفت: مصرف برنج، سبزیجاتی مانند بروکلی، موز، طالبی، انواع مغز‌ها و زیتون‌ها به عنوان جایگزین چربی ها، خیار، کاهو، هندوانه و کرفس برای مبتلایان به رفلاکس معده موثر خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱
روی جو حساب باز کنید
روغن زیتون خوبه
زرشک خوبه
غذاهای نفاخ و ادویه ها و ترش رو باید تا بهبودی کم کرد یا تعطیل کرد
غذا با حجم زیاد نباید خورد
3 ساعت قبل از خواب خوردنی ها رو بخورید
استرس رو کاملاً دور کنید
اگر گرما زده نمی شید زنجبیل هم خوبه
سیب زمینی و سیب و موز هم خوب هستند
پونه خوبه ولی نعناع نه
آخرین اخبار