شهاب الدین صالحی گفت: عملیات کشت پیاز در شهرستان سپیدان از اواخر فروردین ماه آغاز شده است و پیش بینی میشود فرآیند کشت تا اواخر اردیبهشت ماه به پایان برسد.
این مقام مسئول گفت: کشت پیاز عمدتا در بخش همایجان شهرستان سپیدان انجام میشود و کشت پیاز در این شهرستان به روش بذری و با استفاده از ارقام محلی و به صورت نیمه مکانیزه انجام میشود.
به گفته او، طرح کشت کاملاً مکانیزه پیاز با هدف ترویج و ترغیب تولید کنندگان در سطح پنج هکتار در شهرستان سپیدان اجرا شده است؛ کاهش میزان بذر مصرفی، یکنواختی عمق و فواصل کشت، کاهش بیماریهای قارچی و خاکزاد، افزایش بهره وری آب، افزایش عملکرد و مصرف متعادل کود پایه و یکنواختی محصول تولیدی از مزایای این روش است.
صالحی گفت: محصول پیاز شهرستان سپیدان از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار و مورد پسند بازار است، تولید بالا با توجه به بیشینه تولیدی ۷۰ و متوسط عملکرد ۳۵ تن در هکتاری مزارع پیاز باید به ظرفیتهای صادراتی این محصول توجه کرد.