سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی سپیدان از آغاز کشت پیاز بهاره در این شهرستان به عنوان سومین تولید کننده بزرگ پیاز استان فارس خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود سطح زیر کشت این محصول به ۶۰۰ هکتار برسد.

شهاب الدین صالحی گفت: عملیات کشت پیاز در شهرستان سپیدان از اواخر فروردین ماه آغاز شده است و پیش بینی می‌شود فرآیند کشت تا اواخر اردیبهشت ماه به پایان برسد.

این مقام مسئول گفت: کشت پیاز عمدتا در بخش همایجان شهرستان سپیدان انجام می‌شود و کشت پیاز در این شهرستان به روش بذری و با استفاده از ارقام محلی و به صورت نیمه مکانیزه انجام می‌شود.

به گفته او، طرح کشت کاملاً مکانیزه پیاز با هدف ترویج و ترغیب تولید کنندگان در سطح پنج هکتار در شهرستان سپیدان اجرا شده است؛ کاهش میزان بذر مصرفی، یکنواختی عمق و فواصل کشت، کاهش بیماری‌های قارچی و خاکزاد، افزایش بهره وری آب، افزایش عملکرد و مصرف متعادل کود پایه و یکنواختی محصول تولیدی از مزایای این روش است.

صالحی گفت: محصول پیاز شهرستان سپیدان از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار و مورد پسند بازار است، تولید بالا با توجه به بیشینه تولیدی ۷۰ و متوسط عملکرد ۳۵ تن در هکتاری مزارع پیاز باید به ظرفیت‌های صادراتی این محصول توجه کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار