اسدالله عباسی گفت: کشاورز باید بداند وقتی برگ سبز چای را تحویل کارخانه میدهد، در یک برنامه زمانبندی مشخص، پول خود را دریافت میکند و بر این مبنا تطبیق زمان اهمیت زیادی دارد.
او کیفیت بالای چای داخلی و معرفی صحیح این محصول را موجب افزایش تقاضا اعلام کرد و گفت: بهسازی و نوسازی همه حلقههای مرتبط با صنعت چای، به رشد و رونق آن کمک میکند.
استاندار گیلان رفع دغدغههای کشاورزان از جمله باغداران چای و فعالان این بخش را وجهه همت خود بیان و ساماندهی وضعیت چای را مورد اهتمام و توجه دولت ذکر کرد که در رایزنی با وزیر جهاد کشاورزی پیگیری میشود.
جلوگیری از عرضه چای سنواتی به بازار مصرف داخلی و صادرات آن به کشورهای غیرهمسایه برای مصارف صنعتی و غیرغذایی، تعامل و همافزایی اعضای سندیکا در جهت برقراری زنجیرههای مرتبط با رشد صنعت چای از دیگر مواردی بود که استاندار گیلان بر آن تأکید کرد.
۹۰ درصد باغهای چای کشور در استان گیلان و ۱۰ درصد دیگر در استان مازندران قرار دارد.