استاندار گیلان در دیدار اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای توجه و اهتمام به بسته‌بندی و برندسازی را موجب رونق این محصول اعلام کرد.

اسدالله عباسی گفت: کشاورز باید بداند وقتی برگ سبز چای را تحویل کارخانه می‌دهد، در یک برنامه زمان‌بندی مشخص، پول خود را دریافت می‌کند و بر این مبنا تطبیق زمان اهمیت زیادی دارد.

او کیفیت بالای چای داخلی و معرفی صحیح این محصول را موجب افزایش تقاضا اعلام کرد و گفت: بهسازی و نوسازی همه حلقه‌های مرتبط با صنعت چای، به رشد و رونق آن کمک می‌کند.

استاندار گیلان رفع دغدغه‌های کشاورزان از جمله باغداران چای و فعالان این بخش را وجهه همت خود بیان و ساماندهی وضعیت چای را مورد اهتمام و توجه دولت ذکر کرد که در رایزنی با وزیر جهاد کشاورزی پیگیری می‌شود.

جلوگیری از عرضه چای سنواتی به بازار مصرف داخلی و صادرات آن به کشور‌های غیرهمسایه برای مصارف صنعتی و غیرغذایی، تعامل و هم‌افزایی اعضای سندیکا در جهت برقراری زنجیره‌های مرتبط با رشد صنعت چای از دیگر مواردی بود که استاندار گیلان بر آن تأکید کرد.

رونق صنعت چای با بسته‌بندی و برندسازی در گیلان

۹۰ درصد باغ‌های چای کشور در استان گیلان و ۱۰ درصد دیگر در استان مازندران قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.