زمانی گفت: استان زنجان در تولید نان تافتان با ۹۹ امتیاز، لواش با ۹۵/۲ امتیاز، بربری ۹۸/۶ و سنگک ۹۸ امتیاز به ترتیب رتبه اول تا چهارم را به لحاظ کیفیت در کشور کسب کرد.
او می گوید: کیفیت نان لواش زنجان پس از استان های قزوین، مازندران و آذربایجان شرقی در رتبه چهارم کشوری قرار گرفته است.
به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، مرکز پژوهش های غلات کشور باتوجه به استاندارد روش آزمون نان های سنتی وضعیت کیفی نان های تولیدی در کشور را بررسی و سپس نتایج را اعلام می کند.
زمانی گفت: روش های تست بر انواع نان مبتنی بر یکنواختی، عاری از هر گونه برآمدگی و فرو رفتگی غیر عادی انجام می گیرد و در این میان فرم و شکل نامتقارن نان، پارگی زیاد و از بین رفتن قسمتی از نان و غیرطبیعی شدن رنگ آن از عوامل کاهش امتیاز به شمار می رود.
او می گوید: کسب امتیاز در تست نان بین ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۹۰ خوب،۶۰ تا۸۰ متوسط، کمتر از ۶۰ نیازمند ارتقای کیفیت طبقه بندی است.