احمد سراج گفت: حدود سه هزار زبالهگرد و ۱۲۰ انبار ضایعاتی غیرمجاز در اهواز وجود دارد که این موارد خطرهای بهداشتی و امنیتی به دنبال خواهد داشت، گزارشهایی مبنی بر اینکه تجهیزات شهری توسط انبارهای غیررسمی خریداری میشود وجود دارد که به نوعی سرقت اموال عمومی را سرعت بخشیده است.
او میگوید: یکی از خطرهای جدی در حال حاضر سرقت تجهیزات برقی پارکها، بناها و معابر شهری است که پس از اینکه اصلاح میشوند به صورت مداوم و در مدت کوتاهی مورد دستبرد قرار میگیرند و این موضوع خسارتهای سنگینی را به اماکن عمومی وارد میکند و بازار سارقان و انبارهای غیررسمی را گرم کرده است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز گفت: دستگاه قضائی با توجه به مطالبه شهروندان هرچه سریعتر باید یک تصمیم جدی در خصوص انبارهای غیررسمی زباله بگیرد و تکلیف این وضعیت را مشخص کند.
اهواز بیش از این کشش ناملایمات در حوزه بهداشت و امنیت را از سوی انبارهای ضایعاتی غیررسمی ندارد و تفکیک زباله در این شهر انجام نمیشود در حالی که این زبالهها ارزشمند است و بازیافت آن نیز ارزش ریالی و تولیدی بالایی دارد؛ تفکیک زباله باید از مبدا انجام شود که میتواند راه حل مؤثری برای رفع این معضل باشد.