خانم احدی گفت: تخم شربتی به دلیل داشتن خاصیت ژله ای و لعاب در فصل گرما برای رفع عطش، احساس سیری ، رفع یبوست مفید است و از لعاب آن می توان برای گلودرد و سرفه های خشک استفاده کرد.
به گفته دبیر انجمن تغذیه البرز ترکیب تخم شربتی با آب و آبلیمو برای رفع گرمازدگی و حتی کنترل فشارخون مفید است.
او می گوید: بعد از زمان صرف غذا فشار خون به طور طبیعی بالا می رود و این برای بیماران مبتلا به عارضه فشارخون خطرناک است به همین دلیل افراد با خوردن تخم شربتی انرژی مواد غذایی در بدن شان به صورت متعادل آزاد شده و مسئله افزایش فشارخون دیگر انجام نمی شود.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: تخم شربتی سرشار از ویتامین c است و از روغنی که با خرد کردن تخم های شربت به دست می آید، برای درمان عفونت هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و غیره استفاده می شود.