رییس پایگاه میراث فرهنگی خلیج فارس و دریای مکُران حوزه (چابهار) گفت: مهمترین هدف راهاندازی این دفتر، شناسایی و ثبت آثار تاریخی سواحل مکران است که از گواتر تا حوزه استحفاظی این سواحل را شامل میشود و همچنین کمک به چاپ و گردآوری آثار تاریخی و هویتی واقع در نوار ساحلی مکران ازجمله اهداف این دفتر است.
عدنان حسینی گفت: تعیین ضوابط و عرصه و حریم آثاری که به ثبت ملی رسیدند و همچنین مطالعه و پژوهش در زمینههای باستانشناسی، مردمشناسی، مطالعات و طراحی در سواحل مکُران از دیگر اهداف این دفتر است.
حسینی گفت: گردآوری و آرشیو اسناد مربوط به تاریخ سواحل مکُران را در برنامههای آتی خواهیم داشت و از طرفی به مطالعه و مرمت آثار تاریخی و طبیعی و ایجاد زیرساختهای لازم در دفتر پایگاه میراث فرهنگی خلیج فارس و دریای مکُران پرداخته خواهد شد.
او گفت:امیدواریم با اعتباراتی که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به این دفتر اختصاص میدهد بتوانیم گامهای موثری در راستای تحقق اهداف مورد نظر برداریم.
به گفته رییس پایگاه میراث فرهنگی خلیج فارس و دریای مکُران حوزه (چابهار) ساختمان اصلی دفتر این پایگاه با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است و پیشبینی میکنیم تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
او گفت: یکی دیگر از اهداف این دفتر کمک به ارتقای شاخصهای سواحل مکران در حوزه میراث فرهنگی و آثاری که قرار است شناسایی کنیم خواهد بود تا بتوانیم، یک هویتبخشی و فرهنگسازی مطلوبی رقم بزنیم و هرآنچه که در حوزه سواحل مکران است را شناسایی، ثبت و به همه گردشگران معرفی کنیم که در همین راستا از همکاری جامعه دانشگاهی هم استفاده خواهیم کرد.