آموزش روش پخت كتلت سبزيجات + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه كتلت سبزيجات را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه كتلت سبزيجات دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سیب زمینی آبپز رنده شده : ۵ عدد متوسط، نخودفرنگی آبپز : ۱ پیمانه، هویج رنده شده : ۱ پیمانه، فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده : ۱ پیمانه، گل کلم ریز خرد شده : ۱ پیمانه، پیاز ریز خرد شده : ۱ عدد، فلفل سبز تند ریز خردشده : ۲ عدد (به دلخواه)، زنجبیل رنده شده : ۱ قاشق چایخوری، گشنیز یا جعفری ریز خرد شده : ۱/۲ پیمانه، آب لیمو ی تازه : ۲-۱ قاشق سوپخوری، زردچوبه : ۱/۴ قاشق چایخوری، نمک : ۱ قاشق چایخوری، پودر فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری، گرام ماسالا : ۱/۲ قاشق چایخوری، پودر زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری، آرد سوخاری : ۱/۲ پیمانه

مواد مورد نیاز سرخ کردن:

آرد نشاسته ذرت : ۱ قاشق سوپخوری، آب : ۳/۴ پیمانه، آرد سوخاری، روغن سرخ کردنی

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كتلت سبزيجات را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.