آقای هنربر در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کلیبر با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی از استانهای حادثهخیز کشور است و از ۳۳ نوع حادثهای که در کشور ما رخ میدهد ۲۰ نوع آن در آذربایجان شرقی سابقه وقوع داردگفت: باید ارتقای تابآوری از طریق آموزش و اطلاعرسانی پیگیری شود.
انصافا هلالاحمر به عنوان مسئول کمیته آموزش و صدا و سیما به عنوان کمیته اطلاعرسانی در این باره گامهای خوبی برداشتهاند و لازم است تهیه برنامههای کارشناسی به صورت جدیتری دنبال شود.
وی اطلاعرسانی حادثه سیل اخیر را به موقع ارزیابی کرد و از مردم خواست به هشدارهایی که از سوی مراجع رسمی اعلام میشود توجه کنند.
وی با تاکید بر خطرساز بودن ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم و بستر رودخانهها بر ضرورت جلوگیری از ساخت و ساز در حریم رودخانهها تاکید کرد و گفت: انصافاً دستگاه قضایی هم همکاری خوبی در این باره دارد.
این برخوردها برای کاستن از تلفات احتمالی حوادث غیرمترقبه لازم است.
وی با اشاره به مکاتبات متعدد درباره پرداخت خسارت سیل پارسال کلیبر گفت: دلیل تاخیر در پرداخت این اعتبارات تغییر دولت بود.
پیگیر تخصیص خساراتی که در سفر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به شهرستان کلیبر تعیین شده بود هستیم.
تامین نظر کارشناسی مدیریت امور منابع آب در احداث پلهای جدید و همینطور لایروبی رودخانهها ضروری است.
نوسازی ماشینآلات راهداری تمام شهرستانهای استان آذربایجان شرقی دستور استاندار است.
وی از اختصاص اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای تجهیز آتشنشانی های شهرداریهای استان خبر داد و گفت: ماشینآلات واقعاً فرسودهاند و استاندار آذربایجان شرقی شخصا پیگیر موضوع نوسازی هستند.
وی با تاکید بر پیگیری پوشش بیمهای اعم از مسکونی و کشاورزی برای جبران خسارتهای احتمالی آتی از ادارات مربوطه خواست خسارت وارده از سیل دیروز به پلهای بین مزارع و دهانه باغها را سریعاً تعیین و اعلام کنند که از طریق استاندار در وزارت کشور پیگیری شود.
وی با بیان اینکه قانون اجازه برداشت و هزینه اعتبار از هر محلی از بودجه برای مواقع بحرانی را صادر کرده خطاب به مدیران ادارات گفت: در مواقع بحران منتظر ابلاغ اعتبار نمانید و فوراً جبران خسارتها را مدیریت کنید.