آقای آذریان گفت: بیماری که در کلیپ پخش شده چنین ادعای غیرواقعی را مطرح می کند در تاریخ ششم بهمن ۱۴۰۰ با اظهار ناراحتی قلبی به اورژانس بیمارستان امام علی (ع) مراجعه کرد که بلافاصله روند درمانی برای ایشان آغاز و در بخش بستری شد.
او میگوید: در یازدهم بهمن ۱۴۰۰ پس از طی شدن روند درمانی لازم، مجوز ترخیص بیمار از سوی پزشکان معالج صادر شد اما کماکان بیمار، بیمارستان را ترک نکرد و ادعای عدم معالجه کرد.
رئیس بیمارستان امام علی (ع) گفت: با توجه به ادعای بیمار که "من توانایی رفتن به منزل را ندارم" بنابراین یکی از پرسنل بیمارستان تصمیم گرفت که او را بهوسیله ویلچر همراهی کند اما بیمار قبول نکرد و اصرار بر خروج از بیمارستان بوسیله تخت بستری را داشت.
او میگوید: در نهایت با تخت توسط پرسنل برای در اختیارگرفتن اتومبیل بهمنظور عزیمت به منزل همراهی شد که برای بار دوم با اظهار عدم بهبود از سوی بیمار، او را دوباره به تریاژ بیمارستان بازگرداندیم و توسط پزشک معاینه و این بار نیز با بررسی وضعیت، اوسط پزشک دستور ترخیص داده شد.
آقای آذریان گفت: در نهایت بیمار یاد شده با کمک پرسنل بهوسیله تاکسی تلفنی به منزل شخصیاش رفت.
رئیس بیمارستان امام علی(ع) گفت: با توجه به مستندات موجود در پرونده بیمار یاد شده، کل هزینه های درمانی چهارمیلیون و پانصد هزار تومان بوده که با احتساب فرانشیز ده درصدی بیمه، پرداخت مبلغ ۴۵۰ هزار تومان برعهده بیمار بوده که بیمارستان این مبلغ را نیز از او دریافت نکرده است.
او میگوید: انتشار این کلیپ کذب که بعد از چند ماه پس از ترخیص بیمار که معلوم نیست با چه اهدافی منتشر شده نمی تواند فداکاری و از خودگذشتی کادر بیمارستان امام علی (ع) طی دو سال اخیر که استان به شدت درگیر بیماری کرونا بوده را دستخوش اغراض شخصی کند.