در ماه رمضان به علت کم شدن وعده‌های غذایی و گرسنگی طولانی مدت چربی سوزی و سوخت و ساز بدن نسبت به ماه‌های دیگر سال دچار تغییر می‌شود بنابراین، بعد از ماه رمضان، در نوع تغذیه باید دقت کرد.

مهنوش صاحبدل کارشناس تغذیه گفت: با توجه به اینکه بعد از ماه مبارک رمضان که وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، توصیه می‌شود که روزه‌داران در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند.

وی اظهار کرد: بعد از ماه مبارک رمضان غذا‌ها را در حجم کم و در تعداد وعده بیشتر میل کرده و در طول روز ۳ وعده غذای اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و ۲ تا ۳ میان‌وعده مصرف کنید. بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری از چربی و مواد غذایی را در نقاط مختلف ذخیره می‌کند. به مرور زمان چربی‌های ذخیره شده تغییر رنگ داده و فشرده می‌شوند و احتمال این‌که مورد استفاده مجدد قرار بگیرند، بسیار کم می‌شود.

وی افزود: روزه‌داری به بدن فرصتی می‌دهد تا این چربی‌ها را از ذخایر آن آزاد کرده، مصرف کند و پس از پایان روزه‌داری به جای آن چربی تازه و مناسب‌تری جایگزین کند.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۹:۱۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱
هرچی خداوند جل جلاله رزق روزی معیشتی حلال برامون قرار داده می خوریم اینم دیگه صغرا کبرا گفتن داره !!! .