مراسم بزرگداشت محمد علی اسلامی ندوشن با حضور فاطمی استاندار یزد، جمعی از شاعران علاقمندان به شعر وادب پارسی در بخش ندوشن برگزار شد.
استاندار یزد در این مراسم، گفت: اِلمان مرحوم اسلامی در استان ساخته می شود.
محمدعلی اسلامی ندوشن سوم شهریور ۱۳۰۴ در شهر ندوشن یزد به دنیا آمد، تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ناصرخسرو ندوشن و سپس مدرسه خان یزد طی کرد و پس از آن به دبستان دینیاری رفت و دبیرستان را تا سوم متوسطه در دبیرستان ایرانشهر یزد گذراند.
او در سال ۱۳۲۳ برای ادامه تحصیل به تهران رفت و بقیه دوره متوسطه را در دبیرستان البرز به پایان رساند و مدرک لیسانس خود را از دانشکده حقوق دانشگاه تهران کسب کرد.
این نویسنده و پژوهشگر سپس به ادامه تحصیل در کشورهای فرانسه و انگلیس پرداخت و مدرک دکتری حقوق بین الملل را از دانشکده حقوق دانشگاه پاریس دریافت کرد.
اسلامی ندوشن در سال ۱۳۳۴ به ایران بازگشت و پس از چند سال خدمت در شغل قاضی دادگستری به تدریس حقوق و ادبیات پرداخت و از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۹ به عنوان هیئت علمی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران فعالیت کرد.
او در مدت ۵۰ سال بیش از ۵۰ کتاب و صدها مقاله در باب فرهنگ و تاریخ ایران و ادبیات فارسی به رشته تحریر درآورده است.
تأسیس فرهنگسرای فردوسی و انتشار فصلنامه هستی از اقدامات او در زمینه اعتلای فرهنگ و ادب فارسی است.
برخی از کتابهای محمدعلی اسلامی ندوشن عبارتند از ماجرای پایانناپذیر حافظ، چهار سخنگوی وجدان ایران، تأمّل در حافظ، زندگی و مرگ پهلوانان در شاهنامه، داستان داستانها، سرو سایهفکن، ایران و جهان از نگاه شاهنامه، نامه نامور، ایران را از یاد نبریم، به دنبال سایه همای، ذکر مناقب حقوق بشر در جهان سوم، سخنها را بشنویم، ایران و تنهائیش، ایران چه حرفی برای گفتن دارد؟، مرزهای ناپیدا، شور زندگی (وان گوگ)، روزها (سرگذشت - در چهار جلد)، باغ سبز عشق، ابر زمانه و ابر زلف، افسانه افسون، دیدن دگر آموز، شنیدن دگر آموز، جام جهانبین و آواها و ایماها.
محمدعلی اسلامیندوشن، شاعر، منتقد، نویسنده، مترجم و پژوهشگر ایرانی پنجم اردیبهشت ۱۴۰۱، در سن ۹۸ سالگی بر اثر کهولت سن در کانادا در گذشت.