مهدی داوری گفت: لیست شرکتهای شارژ کپسول آتشنشانی در سایت این سازمان وجود دارد و مردم میتوانند پس از بررسی اولیه، به نزدیکترین شرکت محل سکونت یا کارشان برای خرید یا شارژ کپسول خاموش کننده مراجعه کنند.
به گفته داوری، پس از پر کردن کپسولها، کارتی بر روی آن نصب میشود که زمان شارژ مجدد را مشخص شده، مردم توجه داشته باشند تا در زمان مقرر حتما مراجعه کنند.
این کپسولها، تستهای دورهای دارد که مردم میتوانند با بررسی دورهای ببینند که آیا شارژ هست یا خیر.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی گفت: نبود کپسول آتشنشانی قطعا هزینهها و خسارتها را افزایش میدهد و مهار آتش را در ساعتهای اولیه دشوار میکند.
به گفته مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران حدود ۳۳ هزار ساختمان شناخته شده که بیش از ۳ هزار ساختمان نیاز به مداخلهی فوری دارند تا اصلاحاتی در آنها انجام شود و ایمنی آنها ارتقا داده شود. حدود ۱۲۰ ساختمان هم شرایط بسیار خاصی دارند.
درود و خداقوت احسنت بسیار هم ضروریست هم از نوع کپسول پودریش هم از نوع کپسول گازی خاموش کننده آتش سوزی الکترکی هم از نوع کپسول کف آبش باید در هر خانه این سه نوع کپسول اطفاءحریق وجود داشته باشد همانند جعبه کمکهای اولیه امداد که باید در هر خانه ایی وجود داشته باشد و البته باید مردم طرز استفاده از این وسایل را آموزش همگانی ببینند توسط ایمنی آتش نشانی و امداد نجات شهرداریهای هر منطقه در شهرها و روستاها . والسلام و صلوات التماس دعا .