صدرالله احمدی گفت: برای هوشمند سازی واحد مذکور سیستم مانیتورینگ فاکتورهای حیاتی مانند دما، رطوبت و تهویه نصب شده است.
او گفت: بهبود ضریب تبدیل در این واحد باعث صرفه جویی یک هزار کیلوگرمی دان در اول دوره پرورش شد.
احمدی گفت: کاهش در مصرف دان باعث صرفه جویی بیش از ۱۲۰ میلیون ریالی هزینههای خوراک شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرقان گفت: علاوه بر این مدیریت بهتر مسائل رفاهی در سالن پرورش موجب کاهش ۲۰۰ قطعهای تلفات معمول جوجههای گوشتی در واحد موصوف شده است.
او گفت: با نصب سیستمهای های هوشمند ظرفیت جوجه ریزی در این واحد از ۱۲ به ۱۴ هزار قطعه افزایش یافته است.
احمدی گفت: مدیران واحدهای تولیدی با سرمایه گذاری در نصب سیستمهای اتومات و مکانیزه نوین میتوانند هزینههای تولید را کاهش و درآمدهای واحد را افزایش دهند.