مجتبی آبروشن گفت: مراسم پخت و معرفی نان سنتی (فطیر چورک) با هدف ترویج پخت این نان، در روستای خلیلهسرا آستارا برگزار شد.
به گفته رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آستارا، پخت نان سنتی (فطیر چورک) که در روستاهای مختلف شهرستان آستارا، به ویژه بخش لوندویل این شهرستان رواج دارد میتواند نقش مؤثری در جذب گردشگر داشته باشد.
امیدواریم با توجه به سیاست گذاریهای اداره کل، برای حفظ آئینهای سنتی و نحوه پخت غذاها و شیرینیهای محلی، فرصتهایی خوبی نظیر ثبت این آثار در فهرست آثار ملی فراهم شود.