اردشیر شهرکی گفت: حدود پنج هزار هکتار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان به کشت موز اختصاص دارد که بیشاز سه هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او گفت: دشتیاری، زرآباد، سرباز و چابهار بویژه منطقه عورکی بخش پیر سهراب بیشترین سطح زیر کشت موز سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی استان گفت: این استان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت موز در کشور را از آن خود کرده است.
او گفت: پیشبینی میشود امسال بیشاز ۱۵۰ هزار تن موز از سطح سه هزار هکتار از باغات استان سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند