عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت این کمیسیون تأکید کرده وزیر فرهنگ باید تا پایان تیر ماه لایحه اصلاح ساختار سیاست‌گذاری وزارتخانه را ارائه دهد.

آقای احمد راستینه گفت که تصمیم گیران صدور مجوز‌های نمایش خانگی، مجموعه هیئت سینمایی ایران و مجموعه‌های مؤثر در صدور پروانه‌های نمایش جزئی از این اصلاحات ساختاری هستند.

گفته می‌شود برخی نمایندگان کمیسیون فرهنگی مجلس در هفته‌های گذشته به محتوای بعضی فیلم‌های سینمایی انتقاد کرده اند؛ اگرچه اختلاف نظر در مورد محتوای آثار سینمایی و نمایش خانگی میان هنرمندان، افکار عمومی، مسئولان کشور و ناظران بر محتوای آثار اتفاق تازه‌ای نیست.

با این حال کمیسیون فرهنگی مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم خواسته بر محتوای آثار نمایشی نظارت داشته باشد.

بر اساس گزارش ها، آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد محدودیت‌های قانونی را از عوامل مؤثر در نظارت بر آثار محتوایی دانسته است.

او پیشتر و در ۱۶ آبان ماه پارسال در یک برنامه تلویزیونی گفته بود با انبوهی از فیلم‌های در نوبت اکران مواجه است و خود را موظف می‌داند آن‌ها را تماشا کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرده بود "می‌بینم که بعضی‌هایشان[فیلم‌های سینمایی] اشکالاتی دارد. من حاضر نیستم فیلمی را با خانواده ام ببینم، چطور می‌توانم اجازه بدهم که مردم ما این فیلم را ببینند. خود اهالی سینما باید کمک کنند این وضعیت را تغییر دهیم."

چند روز بعد در ۱۷ آبان ماه آقای اسماعیلی گفت که "تعداد بسیار معدودی از فیلم‌ها نیاز به اصلاح دارند."

قانون و دستورالعمل‌های کنونی پس از صدور مجوز نمایش، اعمال ممیزی بر آثار را با محدودیت مواجه می‌کند و در شرایطی، وزارت فرهنگ و ارشاد موظف به جبران هزینه‌های مالی صاحب اثر می‌شود.

آقای راستینه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اعمال ممیزی‌های لازم را پیش از صدور مجوز نمایش الزامی دانسته است.

او گفته "اگر ساختار کنونی وزارت ارشاد به علت بی دقتی و بدون توجه به فیلمنامه مجوز‌های مربوط به نمایش را صادر کند و بعد ممیزی‌های گسترده انجام دهد، ضرر‌های اقتصادی به صاحب اثر، نارضایتی را در طبقه هنرمندان افزایش خواهد داد. "

آقای راستینه اضافه کرده "ناظران محتوایی باید فیلمنامه‌ها را دقیق و صادقانه مطالعه کنند و خواسته‌هایشان از صاحب اثر را دقیقاً انتقال دهند تا حداقل ممیزی روبرو باشیم."

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۴ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
ارشاداسلامی بایستی باسازمان تبلیغات اسلامی ادغام شود ونبایستی زیر نظردولت باشد اموردینی وارشاد وتبلیغات تماما یکسازمان وزیرنظر رهبری باید باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۰ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارتی که از ارشاد اسلامی تنها اسمی برایش باقی مانده
Netherlands
ناشناس
۱۳:۴۲ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
در مورد طراحی لباس و روپوش هم از کارشناسانی که مهندسی الگو لباس هارا میدانند استفاده شود ، لباس هایی که برای فروش گذاشتند معلومه طراحش الفبای خیاطی را هم نمی‌داند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
وقتی ساترا هست چرا وزارت ارشاد باید جواز بده؟
اصلا بخش دادن جواز از وزارت ارشاد حذف بشه بودجه اش را هم حذف کنند تا موازی کاری نشود پول بیت المال هدر نرود
نمیشه که هم ساترا مسئول دادن جواز باشه هم وزارت ارشاد بنظر من وزارت ارشاد را میتوان حتی منحل کرد و مسئولیت هایش را بین باقی ارگان های حکومتی تقسیم کرد مثلا نیروی انتظامی گشت ارشاد باشه ساترا جوازها باشه و به همین منوال باقی هم تقسیم بشود
آخرین اخبار