سرهنگ جلیلیان گفت: برخی افراد به دلیل ناآگاهی از تبعات سوء کلاهبرداری از کارت بانکی، شماره حساب خود را به افراد دیگر اجاره میدهند که سبب مشکلات عدیدهای شده است.
او می گوید: یکی از دلایل فریب افراد برای در اختیار گذاشتن کارت بانکی خود تبلیغات جعلی کلاهبرداران سایبری تحت عنوان درآمد بالا در شبکههای اجتماعی با استفاده از اجاره کارتهای بانکی بوده و اجاره کارتهای بانکی یکی از ابزارهای کلاهبرداران و مجرمان سایبری برای انجام فعالیت مجرمانه و پولشویی به خصوص از طریق فضای مجازی همچون استفاده در سایتهای قمار و شرط بندی است.
به گفته رئیس پلیس فتای البرز به تازگی یک باند ۹ نفره کلاهبرداری واتساپی دراستان البرز شناسایی و حساب بانکی کاربران را خالی و در کارتهای اجارهای واریز و اقدام به خرید میکردند.
سرهنگ جلیلیان گفت: صاحبان حسابهای بانکی به هیچ عنوان درگاه بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند چرا که اگر از درگاه بانکی آنها هرگونه جرمی صورت گیرد باید در محاکم قضایی پاسخگو باشند.
اوگفت: طبق ماده ۲۷۴ قانون مالیات دارندگان این گونه حسابها چه از طریق وکالت رسمی و چه از طریق واگذاری کارتهای بانکی به افراد غیر، به عنوان فرار مالیاتی مجرم محسوب میشوند.
رئیس پلیس فتای البرز می گوید: برخی مواقع سودجویان برای رسیدن به اهداف خود، افراد کم درآمد را شناسایی و با پرداخت مبلغی ناچیز تقاضای دراختیار گرفتن کارت و شماره حساب بانکی آنها را میکنند.
جلیلیان گفت: افرادی که حسابهای خود را در اختیار دیگران قرار دهند، در صورت وقوع جرم به عنوان مالک حساب باید در محاکم قضایی پاسخگو باشند و ضرر و زیان شاکیان را نیز پرداخت کنند.
به گفته او کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتای اعلام کنند.