محمدرضا حدادزاده گفت: در سند تحول قوه قضاییه به ارتباط با گروه‌های مرجع تأکید شده، لذا باید مسیرهایی برای ارتباط با فرهیختگان ایجاد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد گفت: استفاده از ظرفیت‌های اثر گذار فرهیختگان و اندیشمندان در مسائل مختلف اجتماعی یکی از اهدافی است که دستگاه قضایی به بهانه برگزاری جشنواره به دنبال آن است.

این مقام قضایی با اشاره به برگزاری موفق جشنواره عدلیه و رسانه در استان یزد و استمرار آن در مراتب بعدی، گفت: جشنواره عدلیه و رسانه زمینه ارتباط دستگاه قضایی با خبرنگاران، اصحاب رسانه و نویسندگان را فراهم کرد و در پایان نیز محتوای رسانه‌ای قابل توجهی در زمینه‌های مختلف مد نظر دادگستری تحصیل گردید.

او گفت: در سنوات اخیر، بسیار زیاد از دغدغه‌های اقتصادی صحبت می‌شود، اما باید همگام با مسائل اقتصادی، مسائل اجتماعی و فرهنگی را نیز جدی گرفت و برای آن برنامه داشت.

به گفته دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد زمینه سازی برگزاری جشنواره شعر طنز قوه قضاییه در استان، تلاشی برای پر رنگ کردن مسائل اجتماعی و احترام به نقد‌های سازنده است و شعرا، هنرمندان و نویسندگان در دو بُعد نقد ساختار و نقد موضوعات مبتلابه دستگاه قضایی در پرونده‌های مختلف، می‌توانند مشارکت کرده و دیدگاه‌ها و نظرات خود را در قالب‌های خواسته شده در اختیار دادگستری قرار دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار