کامرانی فرد گفت: در خصوص توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در مناطق روستایی، عشایری و مناطق محروم مرزی در سال ۱۴۰۱، سند نیازسنجی آموزشی در شهرستانها با همکاری اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی تنظیم شده تا افزایش ۵۰ درصدی برگزاری دورههای آموزشی در این گروه هدف محقق شود.
او گفت: بر همین اساس از آغاز سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۲ دوره آموزشی روستایی در ۱۵ حرفه شروع شده که ۲۹۶ نفر از روستائیان استان را صاحب یک مهارت میکند.
کامرانی فرد گفت: صنایع دستی، طراحی دوخت، بافت فرش، تعمیر لوازم خانگی و مهارتهای زیر مجموعه رشتههای کشاورزی از عمده آموزشهایی است که رایگان به ساکنان روستاها و مناطق عشایری بنا به درخواست خودشان ارائه میشود.
پارسال نیز هزار و ۳۹۴ نفر از ساکنان مناطق روستایی، عشایری و مناطق محروم مرزی استان در ۷۷ دوره آموزشی، مهارتهای فنی و حرفهای را فرا گرفته و توانسته اند برای خود منبع درآمد ایجاد کنند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی شناسایی استعدادهای برتر روستایی و کارآفرینان این حوزه را از اهداف برگزاری دورههای مهارتی در روستاها دانست و گفت: این اداره کل برای فراگیر شدن آموزشهای مهارتی در استان به ویژه مناطق روستایی از ظرفیت نهادهای حمایتی و خیران نیز کمک میگیرد تا مهارت در سبد همه خانوارهای استان جایگاه خود را در ایجاد اشتغال داشته باشد.