عبدالرضا پیروی منش گفت: پرونده های یادشده به ارزش بیش از ۴ میلیارد و ۸۶۴ میلیون ریال در سیستم ثبت و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع شد.
وی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در راستای تاکید استاندار با بهره گیری از مجموعه های همکار، بازرسی گسترده ای در سطح استان انجام داد و در این بازرسی ها، علاوه بر کالا و خدمات، نسبت به کالاهای مورد نیاز مردم توجه ویژه ای شد.
معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان گفت: ۵۵۰ نفر در طرح بازرسی کالا و خدمات یکروزه در سطح استان هرمزگان فعالیت کردند.
وی با اشاره به گستردگی بازرسی روز گذشته و ثبت آنها در سامانه سیمبا گفت: از مهمترین کالاهای بازرسی شده در این طرح، روغن خوراکی بود و واحدهای صنفی که از عرضه روغن به مردم امتناع می کردند، ضمن تذکر نسبت به تشکیل پرونده اقدام شد.
پیروی منش با اشاره به اهمیت دقت مردم در خرید و دریافت فاکتور از فروشندگان، اظهارداشت: شهروندان با دقت بیشتری نسبت به خرید اقدام نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، اعم از امتناع از عرضه کالا، اختفاء کالا، گرانفروشی، کم فروشی، درج نکردن قیمت و غیره را به سامانه تلفنی ۱۲۴ تماس بگیرند تا همکاران در سریع ترین وقت در محل حاضر شده و رسیدگی نمایند.
خرده فروشان بطور مستقیم روغن مورد نیاز خود را از کارخانه خریداری کنند
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز پیش از در بازدید از اتحادیه های صنفی استان با اشاره به کمبود روغن در بازار و نارضایتی شهروندان از روند توزیع روغن بین واحدهای صنفی خرده فروش گفت: از این پس خرده فروشان می توانند بطور مستقیم روغن مورد نیاز خود را از کارخانه خریداری و در سامانه جامع تجارت ثبت و بفروش برسانند.
خلیل قاسمی از تمامی واحدهای صنفی خواست تا اطلاعات خود را در سامانه جامع تجارت ثبت نمایند تا در ارزیابی ها و پایش های بازرسان شامل جریمه نشوند.
وی گفت: امکان صدور مجوز برای کسانی که تمایل دارند در رسته عمده فروشی مواد غذایی فعالیت نمایند از طریق اتاق اصناف مرکز استان فراهم شده است.
این مسوول با اشاره به اینکه نظارت بر کالاهای اساسی بویژه اقلام خوراکی مصرف استاندار هرمزگان برعهده گرفته،گفت: تمامی فعالان حوزه تجارت باید در سامانه جامع تجارت ثبت نام کنند و با متخلفان به طور قاطع برخورد قانونی می گردد.