محمد میری دیسفانی گفت: عملیات برداشت امسال به دلیل مساعد بودن شرایط اب وهوایی از ۵ اردیبهشت ماه آغاز و پیش بینی می شود تا اوایل خرداد ادامه داشته باشد و در صورت رخ ندادن حوادث غیرمترقبه و خسارتهای ناشی از آن برای بخش کشاورزی، امسال بیش از ۶۶۰ تن گل محمدی در مشهد برداشت خواهیم داشت .
سرپرست جهاد کشاورزی مشهد گفت: در هر هکتار اشتغال دائم برای ۳ نفر و اشتغال موقت برای ۱۵۰نفر ایجاد می شود، ۸۳هزار و ۲۷۵ هکتار سطح زیر کشت کشاورزی ( آبی و دیم ) در مشهد وجود دارد که ۱۸ هزارو ۷۹ هکتار آن باغها است و میزان تولید محصولات باغی ۱۱هزارو۴۳۲ تن می باشد .
میری دیسفانی گفت: به دلیل کم توقع بودن در نیاز آبی، این گونه محصول میتواند در اراضی و مراتع فقیر و تخریب شده خود را با شرایط نامساعد وفق داده و از تخریب اراضی ملی جلوگیری کند، مشهد رتبه دوم سطح زیرکشت گل محمدی در استان خراسان رضوی را دارا می باشد .
وجدانی مسئول باغبانی و تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مشهد گفت: روستای فرخد بیش از ۹۰ درصد سطح زیر کشت گل محمدی رو در مشهد مقدس به خودش اختصاص داده و همه ساله در فصل برداشت تعداد زیادی گردشگر رو به این منطقه جذب میکنه.
او گفت: از مجموع گل محمدی تولید شده در مشهد مقدس و روستای فرخد، ۶۰ تا۷۰درصد محصولات برای تهیه گلاب و اسانس و مابقی به صورت گلبرگ خشک برای تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی، و حدود ۱۰درصد به صورت غنچه خشک به کشور های امارات، اسپانیا، کویت و قطر صادر می شود.