کشاورز فرد گفت: از متقاضیان شغل با مدارک فنی و حرفه ای دعوت می شود تا مشاوره های لازم در خصوص دریافت تسهیلات خرد با همکاری صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد را فرا گیرند.
او با تاکید بر تشکیل گروه های کاریِ کارگاهی، کارفرمایی، مشاغل خرد و خانگی در دیشموک می گوید: مشاوره های لازم پس از دریافت درخواست متقاضیان انجام و پس از بررسی های لازم در تهران برای اعطای تسهیلات به آنان، تصمیم گیری می شود.
مدیر توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه دومین بار است به دیشموک سفر می کند گفت: در سفر اول به این نتیجه رسیدیم که آموزش های لازم در خصوص ارائه تسهیلات با دستورالعمل های صندوق کارآفرینی امید، به جامعه محلی، ضروری است.
کشاورز فرد با اشاره به تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید با دستگاه های اجرایی برای ارائه تسهیلات از محل تبصره ۱۸ می گوید: این تفاهم نامه با اداره جهادکشاورزی، میراث فرهنگی، ورزش و جوانان، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بنیاد علوی بوده و تسهیلات خوبی برای پرداخت در نظر گرفته شده است.
او فرد با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق به جامعه محلی برای دریافت تسهیلات گفت: آموزش های لازم به جامعه محلی در خصوص نحوه استفاده از تسهیلات، همزمان با تکمیل مدارک ارائه می شود.
به گفته کشاورز فرد، این منطقه دارای ظرفیت های خوبی در زمینه گیاهان دارویی، خاک حاصلخیز، جاذبه های گردشگری و بلوط است و باید از این ظرفیت ها برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال بهره ببریم.
معصومی معاون صندوق کارآفرینی امید استان هم با اشاره به حمایت های این صندوق از مشاغل خرد و کوچک در مناطق کمتر توسعه یافته گفت: پس از شناسایی ظرفیت ها، مشاوره های لازم به متقاضیان کسب و کار برای رفع معظل بیکاری در این منطقه، ارائه می شود.
بخشدار دیشموک هم با اشاره به جلسات متعدد با مدیر توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور در مرکز استان و بخش می گوید: مقرر شد، مشاغل انفرادی و خانگی برای دریافت تسهیلات به صندوق کارآفرینی امید معرفی شوند.
به گفته صفا حبیبی فر، همچنین مقرر شده صندوق کارآفرینی امید تا ۱۰ میلیارد تومان به متقاضیان کسب و کار تسهیلات ارائه دهد.