عباس ایزدی در اینباره گفت: دستگاههای سی تی اسکن یکی از تجهیزات تشخیصی موردنیاز در دوران پاندمی کرونا بود که بر این اساس بهسازی و نوسازی این دستگاهها در دستور کار قرار گرفت و با رشدی ۴۰ درصدی نسبت به پیش از دوران کرونا همراه بود.
از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تا کنون هفت دستگاه سی تی اسکن در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نصب و راه اندازی شده است.
مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نصب و را ه اندازی ۵ دستگاه رادیولوژی دیجیتال و ۱۱ دستگاه سونوگرافی و اکوسونوگرافی از دیگر اقدامات دانشگاه در راستای توسعه خدمات رسانی و افزایش دسترسی در مناطق زیر پوشش بوده است.
او گفت: با توجه به نیاز شدید بیماران به اکسیژن طبی، نسبت به افزایش ظرفیت و تامین ۱۳۰۰ کپسول ۴۰ لیتری و ۱۷ دستگاه اکسیژن ساز به موارد قبلی اقدام شد که با این افزایش، ظرفیت میزان اکسیژن تولیدی از طریق دستگاههای اکسیژن ساز ۲.۵ برابر رشد داشته و تعداد کپسولهای ذخیره نیز ۳ برابر افزایش یافته است.
ایزدی گفت: نصب و ر اه اندازی دو مخزن اکسیژن مایع به ظرفیت ۴۰ تن در بیمارستان امام رضا، یک مخزن اکسیژن مایع به ظرفیت ۲۰ تن در بیمارستان قائم، یک مخزن اکسیژن مایع به ظرفیت ۲۰ تن در بیمارستان شریعتی، یک مخزن اکسیژن مایع به ظرفیت ۲۰ تن در بیمارستان هاشمی نژاد و یک مخزن اکسیژن مایع به ظرفیت ۲۰ تن در بیمارستان ولایت از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه است