وحدانی نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی در جلسه اقدامات انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر گفت: انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر مشکلات زیادی دارند که مشکلات حقوقی آن تا حدودی برطرف شود، اما دستگاههای اجرایی باید در عمل پای کار بیایند.
اوگفت:دستگاههای اجرایی باید مشوقهایی از جمله صدور پروانه ساختمانی، مجری ذیصلاح، خدمات رسانی برای این افراد درنظر بگیرند تا باعث دلگرمی آنان شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت:در اسرع وقت کارگروهی ویژه در فرمانداری بیرجند تشکیل شود و با نگاه بیشتر و بهتر به این قضیه پرداخته شود.
وحدانی نیا باتوجه به گلایه مردم درخصوص مجری ذیصلاح گفت:استفاده از مجری برای این طرح الزام قانونی است و برای ظرفیتهای ۵۰۰متر با یک مجری ذیصلاح کار به صورت تجمیعی دنبال شود.
دلیر مدیر عامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده در این جلسه گفت: مشکل اصلی در راهاندازی شهرک صنوف آلاینده بیرجند ،عدم همکاری دستگاههای مختلف اداری با این انتقال است.
او گفت:دستگاههای دولتی باید همکاری لازم را انجام دهند و همچنین یک کمیته پالایش راه اندازی شود تا مشخص شود چه کسی نیاز به زمین دارد.
دلیر گفت: اتصال این واحدهای صنفی به شبکه برق فشار ضعیف است که به ۳۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
دلیر گفت: از یک هزار و ۳۳۵ واحد صنفی طرح انتقال به خارج از شهر، شهرداری تاکنون توانسته برای ۸۸۵ واحد پروانه ساخت صادرشده و بقیه در انتظار صدور پروانه هستند.
دادگر گفت:مشکلی برای برقرسانی به سایت صنوف آلاینده در خارج از شهر نداریم، اما اجرای آن نیازمند اعتبارات زیاد است.
او گفت:تامین زیرساخت برق تا قبل سال ۱۴۰۰ ، سه میلیارد تومان بوده است که اکنون این هزینهها بسیار بالاتر رفته و از آنجایی که ۳۰ کیلومتر معبر است که در همه معابر هم باید شبکه برق اجراشود که این هزینه سنگینی دربرمی گیرد.
دادگر گفت:تاکنون بیش از۶ هزار شبکه فشار متوسط در سایت صنوف آلاینده اجرا شده که امسال نیز متناسب با برنامه و اعتبار موجود کار را ادامه میدهیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروق برق خراسانجنوبی با بیان اینکه هفت دستگاه پست برق در سایت صنوف آلاینده اجرا شده و چند دستگاه دیگر هم در دست اجرااست گفت:با این اقدامات نزدیک به ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی خواهیم داشت.
او گفت:حداقل ۶۰ دستگاه پست برای برقرسانی به این سایت مورد نیاز است و مجموع اعتباری که برای برقرسانی به سایت صنوف آلاینده نیاز بوده بیش از سی میلیارد تومان است.