به همت مهندسان کارخانه کویرتایر بیرجند ۳۳ نوع لاستیک در این کارخانه تولید شده و ۲۳ درصد نیاز لاستیک سواری کشور از این طریق تأمین میشود.
علاوه بر این، مهندسان توانسته اند دستگاههای پرس پخت را نیز که مورد نیاز صنعت تولید تایر است در این کارخانه تولید کنند.
کویرتایر کارخانهای است که جوانان بومی زیادی را مشغول به کار کرده تا علاوه بر بهره گیری از دانش آنها، منبع درآمد ثابتی برای خانواده هایشان ایجاد کند.
از تولید دانش تا تولید دستگاه های مورد نیاز لاستیک سازی
یکی از کارکنان کویرتایر گفت: در چند سال پیش خارجیها تکنولوژیهای تولید تایر و نرم افزارهای مورد نیاز را به ما نمیدادند، اما اکنون خودمان توانایی تولید آنها را به دست آورده ایم.
او گفت: وقتی در کارخانه ۳۳ نوع تایر در اندازههای مختلف تولید میشود، نشان از همت و پشتکاری دارد که ثمره اش عدم وابستگی به خارج از کشور است.
بیشتر بخوانید
یکی از مهندسین مشغول به کار در کویرتایر نیز گفت: دستگاههای پرس پخت را توانسته ایم در این کارخانه تولید کنیم و این موضوع سبب صرفه جویی در هزینهها شده است.
او گفت: دستگاههای پرس پخت موجود در این کارخانه ۱۷ تا است.
صرفه جویی ارزی با تولید دانش بومی
زینلی مدیر عامل کارخانه کویرتایر بیرجند گفت: در صورتی که قرار بود تکنولوژی تولید هر اندازه از لاستیک را از کشورهای خارجی بگیریم، باید ۱۰۰ هزار دلار ارز از کشور خارج میکردیم.
او گفت: اکنون ۳۳ نوع لاستیک داریم که با داشتن تکنولوژی این ۳۳ نوع، ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی در کشور انجام شده است.
زینلی گفت: دستگاههای پرس پخت این مجموعه ۳۵ درصد ارزانتر از دستگاههایی است که میتوانیم از کشورهای خارجی وارد کنیم.
مدیر عامل کارخانه کویرتایر بیرجند گفت: تلاش میکنیم امسال ۲۰ دستگاه پرس پخت در کویرتایر تولید کنیم.