بهنام هوایی گفت: اگر هر سال ۲ نقطه بحرانی اصلاح شود ۲۰ سال زمان برای اصلاح این نقاط بحرانی نیاز است، در حالی که اگر کار به صورت کنونی پیش رود ۱۲۰ سال طول میکشد تا این نقاط برطرف شود.
او میگوید از سال ۱۳۹۸ اصلاح ۲ نقطه بحرانی در اردستان در اولویت ستاد بحران قرار گرفت از جمله پل جاده همبرات در محدوده مسکن مهر و پل ابتدای جاده کسوج به عنوان ۲ نقطه بحرانی در این ستاد مصوب و به ستاد مدیریت بحران استان اصفهان ارسال شد.
ستاد مدیریت بحران استان اصفهان در ابتدای سال ۱۳۹۹ در نشست فوقالعاده اصلاح پنج نقطه بحرانی را در اولویت قرار داد که ۲ نقطه آن شامل پل ابتدای جاده همبرات و جاده کسوج مربوط به اردستان در اولویت کار اداره راهداری و حمل و نقل جادهای قرار گرفت.
به گفته هوایی اجرای این ۲ نقطه بنا به دلایل نامشخص به شهرداری اردستان واگذار و اعتبار لازم به شهرداری اختصاص داده شد که همزمان با تغییر در شورای اسلامی شهر و شهردار این طرحها عملیاتی نشده و تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
با توجه به افزایش تورم، افزایش نرخ مصالح و دستمزد اکنون این اعتبار تکاپوی نیاز طرحهای ذکر شده را نمیکند و باید اقدام فوری برای تامین اعتبار مورد نیاز صورت گیرد.
او پیشتر به ساماندهی مسیلها اشاره کردو گفت: مطالعههای ۲ مسیل رودخانه سلطان حسین اردستان و فدک زواره به پایان رسیده و نقشه تهیه شده است و ۶ مسیل منجمله رودخانه بقم، اونج، گله، نیسیان و رحمتآباد مطالعه آنها انجام شده نقشه آنها در حال نهایی شدن است.
رییس اداره منابع آب اردستان مسیل روستاهای فسخود، شیرازان، تلکآباد و ماربین در اولویت مطالعه هستند و با تامین بودجه از محل اعتبارهای تملک داراییها و منابع آب این کار انجام خواهد شد.
شهرستان اردستان با جمعیت بیش از ۴۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.