بهرامی گفت: برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کرد در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه، هرگز آن را نخورید.
وی گفت: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچهای وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد.
کارشناس گیاهان دارویی در مهاباد گفت: از دست زدن به قارچهای وحشی نا آشنا خودداری کنند، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست هم وجود دارد.
وی گفت: مصرف کنندگان، قارچ خوراکی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی شده برچسب دار و دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهادکشاورزی که در مراکز و فروشگاههای معتبر کشور عرضه میشوند، تهیه کنند.
اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید، دست خود را به چشم، دهان و پوست خود نزنید.
در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریعتر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید.
همچنین نباید جلوی تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را گرفت.