حمیدرضا رستمی گفت: با انجام اورهال ۱۱ واحد عملیاتی در سال گذشته پایداری تولید در بندر امام را تضمین کردیم و از طرفی خطرات بالقوهای که همیشه پتروشیمی بندر امام را تهدید میکرد با این بازسازی رفع و رجوع شد. یکی از این تعمیرات، بازسازی ۱۵ کیلومتر خطوط پر ریسک معادل ۸۶ هزار ID سرجوش و تعمیر بود که انجام شدند.
او می گوید: اورهال طبق برنامه بعد از انجام ۳۵ جلسه خاص مدیریتی برای تعمیرات اساسی در سطح مجتمع انجام شد که از واحدهای بسپارانی و واحدهای زنجیرهای کلر شروع شد تا در نهایت از بهمن ماه وارد تعمیرات واحدهای فراورشی یک و دو از عمق آب دریا تا خطوط انتقال تا واحد الفین و آروماتیک شد. تصمیم برای اورهال پتروشیمی بندر امام همیشه سخت بوده است که با هماهنگی ویژه و اطمینان ازعدم کسر تولید واحدهای پایین دستی انجام شد.
به گفته او نسبت به برنامه تقریبا واحدها بسپارانی بعضا بالای ۱۱۰ درصد و واحدهای دیگر بالای ۹۰ درصد تولید کردهاند. بطوریکه مطابق با شرایط بازار اولین یا دومین عرضه کننده محصولات در بورس کالا بودیم.
رستمی گفت: ساماندهی منابع انسانی اولویت ما است و سیستم جامع جبران خدمات به خصوص به لحاظ منابع انسانی در حال پیگیری است و تامین خوراک NGL ما تابعی از صادرات نفت است و با کاهش تکلیفی در صادرات نفت میعانات گازی (NF) با چالش مواجه میشویم برای تامین آن پروژه تامین خوراک NGL از بصره عراق جزو فرآیندهای کاری است که بصورت ویژه دنبال میکنیم تا کسری خوراک را جبران کنیم.
پتروشیمی بندرامام همواره جهت حمایت از ساخت داخل و تولیدات داخلی همکاریهای گستردهای را با شرکتهای دانش بنیان اجرا کرده است و تا کنون ۱۲ هزار قطعه و ۲ هزار و ۳۵۰ مکانیکال سیل با مشارکت شرکتهای دانش بنیان داخلی سازی شده اند که کیفیت این محصولات بسیار بالا است.