شهریار شهرکی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گفت: بیمه سلامت پارسال ۵۵۴ میلیارد تومان به دانشگاههای علوم پزشکی استان و ۲۸۲ میلیارد تومان به بخش خصوصی پرداخت کرده که این امر در ۲۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.
او گفت: بیمه سلامت برای اولین بار تمامی بدهیها از سال ۹۶ تاکنون را پرداخت کرده و هیچگونه بدهی بابت سال گذشته به بخش خصوصی و دولتی ندارد.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان سایر دهکها نیز تمدید سیستمی شدند، اما براساس آخرین بخشنامه به این افراد نیز پیامکی ارسال میشود تا به دفاتر پیشخوان مراجعه و در مورد تمدید بیمه اطمینان حاصل کنند.
او گفت: دهکهای یک تا سه که جزو افراد نیازمند و آسیب پذیر جامعه هستند به صورت رایگان، دهک چهار ۱۰ درصد، دهک پنج و ۶ با ۲۵ درصد، دهک هفت و هشت با ۵۰ درصد و دهک ۹ و ۱۰ با صد درصد باید هزینه پرداخت کنند.
شهرکی گفت: در تلاشیم حداقل پرداخت از جیب بیمه شدگان صورت گیرد.
او گفت: در سنوات گذشته براساس توافق صورت گرفته بیمه شدگان سلامت همگانی باید صرفا به مراکز دولتی مراجعه میکردند، اما در سیستان و بلوچستان براساس همان توافق بیمه شدگان میتوانند به بخش خصوصی نیز مراجعه و از خدمات بهرهمند شوند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: همچنین تاکنون ۳۶ پزشک خانواده عمومی و متخصص جمعیتی بیشاز ۳۴ هزار نفر در استان را تحت پوشش قرار داده اند.
او گفت: نسخه الکترونیک که از اواخر سال ۹۸ در سراوان و اوایل سال ۹۹ در کل استان اجرایی شد، در واقع یک مگاپروژه کشوری است که با همکاری علوم پزشکی و وزارت ارتباطات به صورت کامل اجرایی شد.
شهرکی گفت: سال گذشته با وجود ویروس کرونا تیمهای عملیاتی در سطح استان تشکیل و هماهنگیهای لازم صورت گرفت تا برنامه نسخه نویسی الکترونیک اجرایی شود و این مهم تا اواخر شهریور به اتمام رسید و با وجود پراکندگی زیاد جمعیت در استان پزشکان بخش خصوصی و دولتی به صورت کامل نسخه الکترونیکی صادر کردند.
او گفت: ۲ میز خدمت جهادی نیز تاکنون توسط بیمه سلامت در سیستان و بلوچستان راه اندازی شده که با استقبال خوبی مواجه شد.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: همچنین تاکنون ۳۰۵ بیمار در استان با هزینه ۵۳۰ میلیون تومان خدمات نازایی دریافت کردند.
او گفت: خدمات نازایی تا سقف ۵۰ میلیون تومان و تا سه نوبت بابت زوجهای نازا پرداخت میشود که سقف سنی خانمها در این زمینه ۴۹ سال است.
شهرکی گفت: بیمه سلامت همچنین زندانیان، افراد مجهول الهویه، افراد مبتلا به مواد مخدر و اتباع بیگانه را تحت پوشش قرار داده است.
او گفت: ۷۰۰ نفر بیمار خاص نیز از خدمات بیمه سلامت در سیستان و بلوچستان بهرهمند هستند.