آقای موقری در جلسه بررسی مشکلات مربوط به نمایشگاههای خودرو بر ساماندهی این بنگاهها توسط اتحادیه مربوطه تاکید کرد.
وی درباره عدم همکاری موثر اتحادیه نمایشگاهداران خودروی تبریز با دادگستری استان آذربایجان شرقی در موضوع نظارت و برخورد با اصناف متخلف هشدار داد و ساماندهی بنگاههای معاملاتی خودرو را از ضروریات جامعه و در اولویت برنامههای دستگاه قضایی آذربایجانشرقی اعلام کرد.
وی بر ضرورت احراز آموزش حقوقی نمایشگاهداران خودرو توسط اتحادیه مربوطه تاکید کرد و گفت: تعریف بیع و احکام آن در قانون متفاوت با برداشت برخی شهروندان از معامله و نحوه آن میباشد و وقوع عقد بیع آثاری به دنبال دارد که نمایشگاهداران خودرو از طریق آموزش حقوقی با این آثار آشنا میشوند.
ثبت سیستمی قولنامههای مربوط به نقل و انتقال خودرو توسط اتحادیه از دستکاریهای و تحریفات بعدی اسناد معامله پیشگیری خواهد کرد.
مشابه این سیستم در حوزه املاک و مسکن اجرا شده و نتیجهبخش بوده است.
وی به تشکیل پروندههای مختلف حقوقی و کیفری در دو حوزه خودرو و مسکن اشاره کرد و بر ارتباط موثر اتحادیه نمایشگاهداران خودرو با دادگستری استان در راستای پیشگیری از وقوع جرایم مرتبط با خودرو تاکید کرد و گفت: برخی مسائل در ظاهر تخلف صنفی است، اما در واقع منجر به ارتکاب جرایم میشود؛ مثل بنگاهی که بدون مجوز فعالیت میکند و نتیجهاش گرفتاری شهروندان به دلیل ایراد در معامله است که موجب تشکیل پرونده در دستگاه قضایی میشود.
اتحادیه صنف نمایشگاههای اتومبیل تبریز نسبت به برگزاری دورههای آموزشی اعضای زیرمجموعه خود اقدام کند و در راستای جلوگیری از جعل و کلاهبرداری توسط برخی افراد سودجو، تمهیدات لازم برای راهاندازی و ایجاد سامانه جدید در زمینه ثبت الکترونیکی معاملات خودرو را به عمل آورد.
همچنین مقرر شد اتحادیه مذکور تدابیر لازم مبنی بر چهار نسخه نمودن مبایعهنامه را به عمل آورد و با همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان، با واحدهای صنفی غیرمجاز و بدون پروانه برخورد قانونی نموده و در صورت ضرورت نسبت به اخذ دستور قضایی و پلمب واحد صنفی متخلف اقدام شود.