کولیوند گفت: کمیسیون تدوین برنامه‌های مجمع جهانی صلیب سرخ جهانی در پایان خردادبه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی محول شود.

پیرحسین کولیوند گفت:  در ایران پنج میلیون مهاجر داریم؛ مهاجرانی که آنان را میهمان می‌دانیم و خدمات متعدد به آنان ارائه شده به طوری که بدون استثناء تمام این افراد در مقابل ویروس کرونا واکسیناسیون شدند.

او گفت: بدون شک مهاجران از امکانات بهداشتی و درمانی بهره‌مند می‌شوند و بدون محدودیت، امکان استفاده از امکانات رفاهی، تفریحی، گردشگری و زیارتی را دارند؛ علاوه بر این به حکم رهبر معظم انقلاب، این گروه از امکانات آموزشی نیز بهره‌مند هستند و شرایط کار وفعالیت اقتصادی برای آنان کاملاً فراهم است.


بیشتر بخوانید


رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت:در هیچ کجای دنیا تا این حد کرامت انسانی مهاجران حفظ و محترم شناخته نشده است، جمعیت هلال احمر در این زمینه بسیار موفق عمل کرده و در صورت نبود تحریم‌های ظالمانه خدمات بیشتری به آنان ارائه می‌شد. این روال خدمت‌رسانی را به عنوان الگوی جهانی معرفی کردیم که مورد پذیرش صلیب سرخ جهانی هم قرار گرفت و مقرر شد در اجلاس جهانی صلیب سرخ یکی از مباحث اصلی ارائه دیدگاه‌های برون رفت از آثار مخرب تحریم‌ها برای کشور‌هایی که مورد هجمه تحریم‌های ظالمانه قرار گرفتند، باشد.

کولیوند گفت: ۱۰۰ سال خدمت بی‌منت را شاهدیم که درقالب آن خدمات بدون هیچ چشم‌داشتی از جمله کمک به نیازمندان، نجات جان انسان‌ها؛ همه در بالاترین همت در حال ارائه است. شور، نشاط و امیدی که میان جوانان جمعیت هلال احمر با هدف کمک به همنوعان و نگاه بشردوستانه موج میزند مایه تقدیر است.

او گفت: ماحصل این تلاش‌ها در داخل و خارج کشور نمود‌های زیادی داشته و امسال به همین دلیل هلال احمر ایران مشمول عالی‌ترین نشان صلیب سرخ جهانی و هلال احمر شد و اهدای این مدال به تلاش و زحمات تمامی اعضای هلال احمر برمی‌گردد. حضور پررنگ و میدانی این جمعیت در نگاه بین المللی به جایی رسید که کمیسیون تدوین برنامه‌های مجمع جهانی صلیب سرخ جهانی و نیز برگزاری کمیته تدوین و مصوبات این جلسه مجمع جهانی در پایان خرداد ماه به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی محول شود که این اتفاق برای نخستین بار در طول تاریخ فعالیت جمعیت هلال احمر اتفاق افتاده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.