آریا گفت: با توجه به محروم بودن استان و نگاه ویژه دولت سیزدهم به مناطق کم برخوردار این اعتبار افرایش داشته است.
او می گوید: اعتبارات اشتغالزایی مربوط به سال ۱۴۰۰ در استان ۲۰ میلیارد تومان بوده که امسال به ۸۴ میلیارد تومان رسیده است.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان، تعهد اشتغال سالانه استان در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۰۶ تن بود که ۵۳۶ تن این سازمان اشتغالزایی داشت.
آریا گفت: تعهد امسال ۵۶۳ تن است که با توجه به افزایش تسهیلات اشتغال در استان تا دو برابر ابن تعهد در اشتغال ایجاد خواهد شد.
او می گوید: با توجه به توصیه های رهبر معظم انقلاب موضوع اشتغال و جذب اعتبارات آن و کاهش آسیب های اجتماعی به طور جدی در دستور کار سازمان بهزیستی استان قرار دارد.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان، سازمان بهزیستی همچنین برای به کارگیری معلولان در مشاغل توسط کارفرمایان مشوق هایی در نظر گرفته شده است.
آریا گفت: در موارد دارای شرایط لازم، حتی تا سقف ۵۰ درصد از حقوقی که باید کارفرما به کارگر و یا کارمند معلول پرداخت کند سازمان آن را پرداخت خواهد کرد.
او می گوید: به معتادان بهبود یافته نیز تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال پرداخت می شود.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان، نرخ این تسهیلات برای معتادان بهبود یافته چهار درصد است.
آریا گفت: ۱۰ مرکز سرپایی برای درمان اعتیاد، ۲۰ مرکز بهبودی و اقامتی و چندین مرکز دیگر درمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد دارد.
او می گوید: سازمان بهزیستی جامعه هدف خاصی دارد و با توجه به شرایط ویژه این استان، محرومیت آن و محدودیت های اعتباری موجود برای ارائه خدمات مطلوب تر به مددجویان نیاز به همکاری دیگر دستگاه های اجرایی است.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان، سیاست زدگی در سازمان بهزیستی استان یک آفت خواهد بود.
آریا می گوید: فارغ از هر گونه مباحث قومیتی و جناحی به مددجویان استان خدمات ارائه می شود.
او گفت: اعتبارات تخصیص یافته به استان در فروردین و اردیبهشت ماه امسال بیش از کل اعتبارات ۱۴۰۰ این سازمان بوده است و پیگیری ها برای جذب اعتبارات برای ارائه خدمات بیشتر به مددجویان ادامه دارد.
به گفته آریا، پارسال ۵۷۹ میلیون تومان اعتبارات بلاعوض به کودکان کار استان داده شد.
حدود ۳۵ هزار تن در کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۹ هزار خانوار جامعه هدف بهزیستی در استان هستند.