مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه گفت: میزان تولید سالیانه بذر گواهی شده پنبه حدود ۷۶۰ تن و سایر طبقات بذری ازجمله الیت ۶۰ تن، سوپر الیت ۱۵ تن و نوکلئوس ۰.۶ تن است و تمامی بذور دلینته با سموم گائوچو و کاربوکسین تیرام ضد عفونی میشود.
او گفت: بذر تولیدی بشرویه، علاوه بر تامین بذر مورد نیاز استان به استانهای اردبیل، قم، فارس، خراسان رضوی و خراسان شمالی و تمام استانهای متقاضی ارسال میشود.
سرچاهی گفت: رقم خرداد زودرس بوده و دو دوره کمتر نیاز به آبیاری دارد و از طول دوره رشد کمتری برخوردار است و در رقم خرداد امکان کاشت بذر پنبه پس از برداشت گندم وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه، کشاورزان پنبه کار در بشرویه را هزار و ۳۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: شهرستان بشرویه با دارا بودن سه هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیرکشت پنبه دارای رتبه اول استان است که میانگین تولید آن دو هزار و ۸۰۰ کیلوگرم در هر هکتار و ۹ هزار و ۸۰۰ تن وش پنبه در سال است.
او گفت: کاشت پنبه در شهرستان بشرویه از نیمه اردیبهشت آغاز میشود و تا پایان خرداد ادامه دارد.
سرچاهی گفت: پنبه تولیدی شهرستان بشرویه از لحاظ کیفیت دارای برتری منحصر به فرد بوده به طوری که از نظر استحکام الیاف و طول آن جزء پنبههای با کیفیت کشور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه گفت: میزان اشتغال زایی این محصول در هر هکتار فقط در مراحل کاشت، داشت و برداشت ۹۵ نفر روز است که در مجموع در شهرستان ۳۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر روز اشتغال زایی ایجاد میکند.
سرچاهی گفت: زمان برداشت پنبه از نیمه مهر ماه آغاز و تا آخر دی ادامه دارد که بخشی از آن به وسیله ۸دستگاه کمباین برداشت پنبه و بخش دیگر آن توسط کارگر برداشت میشود.
او پایین بودن قیمت تضمینی خرید پنبه، عدم حمایت از محصول پنبه و مد نظر قرار ندادن پنبه به عنوان یک محصول اصلی استان، عدم وجود کارخانه لینترگیری در شهرستان، مستهلک بودن دستگاههای جین کارخانجات پنبه پاک کنی و فقدان وجود زنجیره کامل پنبه و صنایع وابسته به آن در شهرستان از جمله کارخانه ریسندگی و روغن کشی را از جمله مشکلات کشاورزان پنبه کار استان برشمرد.