عبدالمجید اجتهادی معاون وزیر اقتصاد و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در بازدید از انبار دستگاههای ماینر گفت: دولت از سال ۱۳۹۷ مصوبهای را برای تعیین تکلیف دستگاههای ماینر و رمز ارزها تصویب کرده است.
او گفت: در این مصوبه شرایطی برای استفاده از دستگاههای رمز ارز مد نظر قرار گرفته بود که ذیل این مصوبه آن دسته از دستگاههایی که استفاده غیرمجاز از برق شهری داشتند توسط دستگاههای کاشف ضبط و در اختیار سازمان جمع آوری اموال تملیکی قرار گرفته است.
اجتهادی گفت: در کشور نزدیک به ۱۳۰ هزار دستگاه ماینر در انبارهای سازمان اموال تملیکی وجود دارد، در استان خراسان رضوی نیز در حال حاضر یک انبار برای نگه داری این دستگاه ها... که ده هزار دستگاه ماینر در همین انبار نگه داری میشود و شش هزار دستگاه رزمارز دیگر نیز در انباری جدا از این نگه داری میشود.
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: دستگاههای رمز ارز و ماینر به دو صورت تعیین تکلیف میشوند، بعضی از این دستگاهها رای قطعی مبنی بر ضبط به نفع دولت دارند، تعدادی هم مطابق آرای قضایی رای برائت را کسب کرده اند و به مالک استرداد میشوند.
اجتهادی گفت: دستگاههایی که رای برائت را از دادگاه گرفته اند برای فعالیت مجاز خود باید مجوز سازمان صنعت و معدن و شرکت توزیع نیروی برق را داشته باشند و متعهد شوند تا از شبکه توزیع برق استفاده نکنند یا از ژنراتور خصوصی استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: در ازای این تعهدات سازمان اموال تملیکی هم متعهد میشود تا شماره سریال این ماینرها را به همراه محل نصب دستگاه در اختیار شرکت توزیع برق قرار دهد تا این افراد به راحتی بتوانند از دستگاه خود استفاده کنند.