آقای امین اسدی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر آنها فوت کرده است. همچنین یکنفر به این بیماری مشکوک است.
به گفته او، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین دام و انسان است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی به این بیماری مبتلا می شوند.
اسدی میگوید: دامداران با سم پاشی و ضدعفونی اصطبل ها و واحدهای دامداری نسبت به مبارزه علیه کنه اقدام کنند، همچنین از دست زدن و له کردن کنه روی بدن دام به سبب انتقال بیماری اجتناب کنند.
مشاور سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم از کشتار دام در محل های غیرمجاز اکیدا خودداری کنند و در صورت کشتار ضمن رعایت موارد بهداشتی و استفاده از دستکش، لاشه را بمدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه نگهداری کنند.
بیماری تب کریمه کنگو اولین بار در سال ۱۳۷۸ به طور رسمی و قطعی در کشور ما تأیید و شناسایی شد که همه ساله در فصل گرما با آغاز فصل گرما فعالیت کنه ها شدت می یابد.
سازمان دامپزشکی به مردم توصیه می کند که از خوردن جگر خام و نیمه پخته اجتناب کنند و در صورت خرید گوشت از قصابی های تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند چرا که این ویروس در برابر حرارت حساس است و با پخت کامل از بین می رود.