رئیسی گفت: برداشت انبه، سلطان میوهها، از سطح ۳۲۰ هکتار باغات قصرقند آغاز شد.
مدیرجهاد کشاورزی قصرقند گفت: برداشت انبه در شهرستان قصرقند از نیمه دوم اردیبهشت آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.
رئیسی بگفت: انبه شهرستان شامل ارقام اصلاح شده از قبیل چوسا، بیگم، پالی، لیلوم، سندری، هیری، لنگرا و سایر ارقام محلی است.
مدیرجهاد کشاورزی قصرقند بابیان اینکه ۶۰ درصد انبه تولیدی این شهرستان برای تهیه ترشی و ۴۰ درصد دیگر بصورت تازه خوری استفاده میشود، تصریح کرد: محصول برداشت شده انبه علاوه برای تهیه ترشی درکارگاههای خانگی، برای فرآوری به استانهای هرمزگان و فارس نیز ارسال میشود.
او گفت: در فصل برداشت انبه برای پانصد نفر از شهروندان قصرقندی شغل ایجاد شده است.
اوگفت: شهرستانهای سرباز، قصرقند و نیکشهر مهمترین قطبهای تولید انبه در سیستان و بلوچستان هستند.