حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در آستانه سوم خرداد سالروز پیروزی خرمشهر، در دیدار با فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی استان از فتح خرمشهر بعنوان نماد مقاومت سرسختانه ایران و پیروزی بر عراق در روند تحولات جنگ تحمیلی یاد کرد.
رزمندگان ایرانی با آزاد سازی خرمشهر، سرنوشت جنگ و موقعیت سیاسی رژیم عراق را تغییر دادند.
این فتح بسیاری از تحلیل گران روند جنگ ایران و عراق، و نیز رژیم بعثی عراق را مبهوت کرد و موقعیت برتری سیاسی و اقتدار ایران را در منطقه و خاورمیانه آشکار کرد.
تغییر توازن سیاسی و جنگ در منطقه خلیج فارس به سود ایران مهمترین نتیجه این فتح بود که، خط بطلانی به تمامی برنامهها کشید.
۸ سال دفاع مقدس و دست آوردهای آن نباید فراموش شود، چرا که در این ۸ سال تمامی جریانات سیاسی کشور، در دفاع از آرمانهای نظام و انقلاب و حیثیت کشور، یک صدا بودند و این بهترین الگو در حفظ کیان کشور محسوب میشود.
امیر عباسی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز در این دیدار گفت: عملیات غرورآفرین بیت المقدس ضمن سخت بودن و پیچیده بودن، ارزشمندترین گنجینه دفاع مقدس محسوب میشود.
تبیین نقش هدایت و فرماندهی الهی امام، تبیین نقش نیروهای مسلح، تبیین وحدت همه قومیت ها، تبیین نهادینه سازی الگویهای رفتاری، تبیین درسها و عبرتها و تبیین گام دوم انقلاب بر مبنای این عملیات از راهبردهای اساسی مورد تاکید مقام معظم رهبری در پرداختن به موضوع فتح خرمشهر است، که سعی داریم در قالب ۴۰ برنامه راهبردی با توجه ویژه به تولید محتوا در رسانههای ارتباط جمعی، به تبیین آنها بپردازیم.
فتح خرمشهر با عنوان عملیات بیت المقدس از ۱۰ اردیبهشت شروع و در ۴ مرحله انجام شد، که با فتح خرمشهر در سوم خرداد، در ۸ سال دفاع مقدس به تجدید قوای رزمندگان منجر شد.