حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در آیین اختتامیه همایش جلوههای جهادی در مدیریت شهری گفت: خوشحالیم که در روز سوم خرداد، سالروز ایثارگری رزمندگان دلیر اسلام این مراسم باشکوه برگزار میشود.
سالروز فراموش نشدنی آزادسازی خرمشهر را گرامی میداریم.
همچنین یاد و خاطره شهید سرهنگ صیاد خدایی را که مردی از مردان آذربایجان و دیار میانه است گرامی میداریم.
امام جمعه تبریز با قدردانی از شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز به خاطر برگزاری این همایش، گفت: مکتب ما مکتب شیعی بوده و انقلاب ما هم جزوی از این مکتب است.
همه فرماندهان ما در هشت سال دفاع مقدس، در خط مقدم بودند و یکی از ویژگیهای فرماندهان ما قبول خطر است.
شهید باکری همواره خطاب به همرزمان خود از واژه بیایید به جای بروید استفاده میکرد چرا که خود همواره پیشتاز و در خط مقدم بود.
هر مدیری که جسارت قبول خطر را داشته باشد مطمئناً درصدد موفقیت و پیروزی خویش است.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شهید باکری را معجزه انقلاب نامیدند و سردار سلیمانی را دارای شجاعت، دلیری و مدیریت دانستند که این موضوعی مهم و قابل تامل است.
وی از شهید باکری به عنوان سیدالشهدای لشکر عاشورا و از شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان سیدالشهدای مقاومت نام برد و گفت: بزرگترین افتخار و قدرت مدیریتی این دو شهید والامقام، قدرت نفوذشان در دلها و خدایی بودن آنها بود.
شهید آقا مهدی باکری مهندسی خبره، باسواد و مسلط به علم روز بود.
شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در کنار تسلط به علوم و فنون نظامی، اهل تدبر و تامل بود.
هریک از مدیران ما باید بدانند که مدیریت آنها سنگری در جنگ نرم است باید در هدفگذاریها و برنامه ریزیها موقعیت دشمن را لحاظ کرد.
اولویت بندی، هدفمندی، نگاه مثبت، همهنگری، آینده نگری، برنامه ریزی، عبور از موانع و بزرگ نپنداشتن موانع کوچک باید از اولویتهای مدیریت جهادی باشد.
امکانات و تجهیزات برای یک مدیر جهادی، تابع عزم اوست.
توجه ویژه به نیروی انسانی، کادرسازی و هویت بخشی به نیروی انسانی باید مورد توجه مدیر جهادی باشد.