رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه این سازمان با توجه به مسئولیت اجتماعی خود و نگاه آیندهنگر در موضوع تربیت نیروی انسانی متخصص، حساسیتهای ویژهای در مسیر گسترش کمی و کیفی آموزش در مدارس وابسته به این سازمان دارد، گفت: با تاکیدی که به هیاتمدیره موسسه آموزشی و فرهنگی صنعت هستهای داشتم، پرورش نخبگان را در دستور کار قرار خواهیم داد.
محمد اسلامی همچنین گفت که هم مقاطع تحصیلی را در مدارس انرژی اتمی گسترش میدهیم و هم با شروع سال تحصیلی جدید برای شهرهایی که ظرفیت آموزشی داریم، ولی تاکنون اقدام نکردیم، مدارس انرژی اتمی را تأسیس خواهیم کرد.
سال ۱۳۶۹ اولین دبیرستان انرژی اتمی ایران با حضور پروفسور محمود حسابی افتتاح گردید.
پس از موفقیت این دبیرستان و ایجاد الگویی جدید در نظام آموزشی کشور و تربیت نخبگان، استقبال عمومی مردم به سمت دبیرستان انرژی اتمی افزایش یافت.
بر این اساس گسترش مدارس وابسته به سازمان انرژی اتمی ایران، وهمچنین ارائه تجربیات دبیرستان انرژی اتمی ایران به دیگر مدارس، موسسه آموزشی و فرهنگی صنعت هستهای کشور در سال ۱۳۹۳ با دریافت مجوز حقوقی از اداره ثبت، تاسیس و شروع به فعالیت نمود.
گفتنی است، در اولین گام از توسعه مدارس انرژی اتمی در سال ۱۳۹۳ دبیرستان دروه اول پسرانه انرژی اتمی در منطقه امیرآباد تهران تاسیس و به ترتیب در سالهای ۱۳۹۶ دبیرستان دوره اول دخترانه تهران، ۱۳۹۷ مجتمع آموزشی پسرانه مشهد مقدس (دبیرستان دوره اول و دوم پسرانه)، ۱۳۹۸ دبیرستان دوره دوم دخترانه تهران، ۱۳۹۸ دبیرستان دوره دوم پسرانه قزوین به چرخه آموزشی کشور اضافه گردیدند.
الف فرندان شهدا
ب فرزندان علماها
ت فرندان سرداران
ث فرزندان مقامات
س فرزندان جانبازان
البته جای تعجب هم ندارد، وقتی که یک عده ضد انقلاب ارکان نظام مثل مجلس و وزارتخانه ها را در دست گرفته اند، باید هم این آقا پشتش گرم باشد و گزافه گویی کند!
اسم مدرسه شان را گذاشتند «انرژی اتمی»!
آخر برای چه باید اسم یک مدرسه همچین چیزی باشد؟
یک آدم با سندرم داون هم می تواند بفهمد که شما چقدر آدم های شیطان صفتی هستید...
مگه همه والدینشون میتونن از پس مخارج چند ده میلیونی مدارس شما بربیایند؟
با این نوع مدرسه سازی بیشتر جیب خودتان را دارید پر میکنید همان استعدادهای درخشان با اینکه پول میگیرند اما خیلی کمتر از شما میگیرند و همان نتیجه شما را میدهند
حدود ده سال پیش عرضه نان در همه جا بر پایه واحد کیلو
بود ، برای جلوگیری از اسراف نان و تبدیل نشدن به نان خشک ، تدبیر گران شدن نان و تبدیل به نان دانه ای کردند ،
حالا دوباره نان کیلویی و کوپن !!!!!!!
پیمان اشراقی.