شاخص کل هم وزن این هفته ۱.۳۱ درصد کاهش پیدا کرد و بر روی پله ۴۳۶هزار و ۷۹۴ واحد قرار گرفت. شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۰.۷۲ درصدی روبه رو شد.
در مجموع، هفتهای که گذشت، بازار قدرتمندی را شاهد نبودیم و بازار با تردید برای فروش و ترس برای خرید مواجه بود.
آقای شهاب خدابخشیان کارشناس بازار سرمایه گفت: از جمله عواملی که روند بازار را در یک هفته اخیر تحت تاثیر قرار داد، احتمال قطعی برق برخی از صنایع بود. همچنین شفاف سازی ارائه شده توسط صنعت فولاد، نشان از تحمیل زیان ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی به این صنعت دارد. همچنین اخبار جهانی اقتصادی و سیاسی نیز بر روی روند بازار موثر بود.
او میگوید، گزارش های سالانه شرکتهایی همچون پتروشیمی و پالایشی نیز، توقع بازار را برآورده نکرده و این شرکت ها سودآوری کمتری نسبت به پیش بینیها منتشر کردند و همین عامل نیز سبب خروج پول از بازار و اصلاح آن شد.
به گفته کارشناس بازار سرمایه، بیشترین میزان خروج پول حقیقی از بازار طی ۳ ماه اخیر در روز دوشنبه به میزان یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اتفاق افتاد.
آقای حسینی گفت: در هفته گذشته صنعت حمل و نقل با رشد ۷.۴۷ درصدی پیشتاز صنایع بازار بود و بعد از آن سایر معاون با رشد ۲.۲۲ درصد، اطلاعات و ارتباطات با ۱.۶۴ درصد و فنی مهندسی با رشد ۱.۰۷ درصد در ردههای بعدی قرار گرفتند. در مقابل محصولات چوبی، منسوجات و محصولات چرمی بیشترین بازده منفی را داشتند.
به گفته کارشناس بازار سرمایه، از پنج روز کاری هفته، فقط روز چهارشنبه شاهد ورود پول اشخاص حقیقی بودیم و چهار روز دیگر خروج پول افراد حقیقی در بازار داشتیم. در مجموع طی این هفته ۲ هزار و ۲۳۷ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار با میانگین روزانه هزار و ۸۷۹ میلیارد تومان خارج شد.
او میگوید، ارزش معاملات خرد بازار نیز به ۲۸ هزار و ۸۱۳ میلیارد تومان رسیده که به طور متوسط روزانه ۵ هزار و ۷۶۲ میلیارد تومان بوده است.
شنبه 7 خرداد فرصت خروج است.
شاخص کل در روند نزولی سه حمایت دارد.
1480000 واحد حمایت اول
1450000 واحد بیشتر معتبر است.
1410000 واحد کف حمایتی