سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: در پی ارسال پیامکهای ثنا در نوروز سال جاری و وصول تعدادی پرونده در این خصوص موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس فتا استان خوزستان قرار گرفت و تیم عملیات ویژه در این خصوص تشکیل گردید.
این مقام مسئول گفت: کارشناسان این پلیس با اقدامات تخصصی و سریع خود و با تلاش شبانه روزی و بهرهگیری از روشهای فنی و علمی موفق شدند ردپای متهم را شناسایی و به هویت این شیاد دست پیدا کنند.
سرهنگ حسینی می گوید: با توجه به ارائه مستندات توسط شاکیان و با بررسیهای اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته، مشخص گردید متهم ساکن یکی از استانهای غربی کشور بوده که با تعقیب و مراقبت و با هماهنگی مقام قضائی متهم در مخفیگاه خود دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد.
به گفته او این مجرم سایبری در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت، ولی با هوشیاری کارشناسان پلیس فتا و روبهرو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمعآوری شده لب به سخن گشوده و به برداشت غیرمجاز از حساب چندین نفر اعتراف کرده است.
این مقام مسئول گفت: ارسال هر گونه پیامک با نام سامانه ثنا با شماره تلفنهای شخصی و اپراتورهای مختلف تلفن همراه صرفا شگردی در جهت کلاهبرداری افراد سود جو است، از شهروندان می خواهیم که به این گونه پیامکها و پیامهای ارسالی مشابه توجه نکنند.
سرهنگ حسینی می گوید: هیچ سازمان یا ارگان دولتی و خصوصی در هنگام ارسال ابلاغها به هیچ عنوان در خواست واریز وجه نقد نمیکند به شهروندان توصیه کرد که در صورت مواجه شدن با هرگونه پیامک ثبت نام و یا ابلاغیه واریز وجه یقین بدانند که این ترفندی برای کلاهبرداری است.
این مقام انتظامی گفت: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارشهای مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.