علی مستوفیان گفت: در راستای احیای سنت طبخ و مصرف غذا و نان ایرانی، جشنواره نان سنتی و محلی شمال خراسان با نام فتیر مسکه در خردادماه امسال در شیرکوه شیروان برگزار میشود.
بیشتر بخوانید
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی گفت: فتیر مسکه، نوعی از خوراک محلی از کره محلی گوسفندی یا گاوی است که در فصل بهار تهیه میشود، مهارت پخت این غذای پرطرفدار با شماره ۱۴۳۵ بهعنوان میراث ناملموس مردمان خراسان شمالی ثبت ملی شده است.
مستوفیان گفت: خوراک سنتی و محلی یکی از مظاهر فرهنگی با ارزش هر کشوری است که حفظ و شناساندن این مهارتها مانند هر کار فرهنگی و تاریخی از اهمیت فوقالعاده برخوردار است.