عبدالرسول جوکار گفت: قریب به ۷۵۰ هکتار باغ انجیر دیم مثمر در این شهرستان وجود دارد که با توجه به اینکه رقم غالب باغهای انجیر از نوع سبز است کار گرده افشانی با زنبور بلاستوفاگا انجام میشود.
این مقام مسئول گفت: گرده افشانی اصولی و با کیفیت نقش اساسی در کیفیت محصول نهایی دارد و بخشی از بر انجیر مورد نیاز باغداران شهرستان کوار از انجیرستانهای استهبان و بخشی از باغهای محلی تهیه میشود.
او با تاکید برنقش گرده در تولید محصول اقتصادی، گفت: باغداران لازم است در تهیه برانجیر مناسب دقت کافی داشته باشند؛ برانجیری مناسب است که از رقم مرغوب تهیه شود و دارای میزان کافی زنبور بلاستوفاگای فعال باشد.
جوکار به قدمت و ویژگیهای باغهای دیم انجیر در شهرستان کوار اشاره و گفت: سطح کشت این گونه ارزشمند هرساله در شهرستان کوار رو به توسعه و افزایش است؛ پیش بینی میشود امسال حدود ۶۰۰ تن انجیر خشک در شهرستان کوار تولید و به بازار عرضه شود.