منصور امیریان گفت: کاشت سیر در این شهرستان در اوایل اسفند ماه و برداشت نیز در خرداد ماه انجام میشود و پیش بینی میشود بیش از دو هزار تن سیر تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسئول کیفیت بالا و بازار پسندی را از مزیت های محصول سیر شهرستان مرودشت برشمرد و گفت: محصول تولیدی علاوه بر بازارهای محلی به استانهای تهران، کرمان و شهرستانهای جنوبی نیز ارسال میشود.
امیریان، کشت ارقام پر بازده، رعایت تاریخ کاشت مناسب، تناوب اصولی و اجرای آبیاری نوین خصوصا قطرهای و بارانی را از عوامل تاثیر گذار بر عملکرد و کیفیت مناسب این محصول در شهرستان مرودشت عنوان کرد.