احمدرضا رییسزاده گفت: تاکنون سالانه بالغ بر ۶۸ هزار تُن محصول از زمینهای کشاورزی برداشت میشد و پیش بینی میکنیم این رقم در سال ۱۴۰۱ به حدود ۷۰ هزار تن افزایش یابد.
گل محمدی و زعفران به همراه ۳۰ قلم انواع گیاه دارویی بهاره و پاییزه در بخش کشاورزی (جدا از عرصههای منابع طبیعی) این استان کشت میشود.
او افزایش بهره وری در تولید از جمله موارد ضروری است که امسال بطور جدی پیگیر آن هستیم که این امر به بهبود کیفیت و رونق تولید میانجامد.
رییسزاده به شرایط خشکسالی در استان و لزوم تغییر الگوی کشت، پرداخت وگفت: صنعت گیاهان دارویی نسبت به بخشهای دیگر مصرف آب کمتری دارد لذا در استان اصفهان میتواند به عنوان یک کشت جایگزین باشد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان میگوید:از سوی دیگر تولید این محصولات بستر مناسبی برای صادرات بوجود آورده است که باید با رفع برخی موانع، فضا را برای فروش آنها به کشورهای خارجی فراهم کرد.
استان اصفهان دارای ۵۶۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که به دلیل کمبود منابع آبی حدود ۲۰۰ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی است.
مجموع اراضی باغی اصفهان حدود ۸۰ هزار هکتار است و مجموع تولیدات باغی و گلخانهای در شرایط عادی حدود ۸۰۰ هزار تُن برآورد میشود.